Vrouwelijke rolmodellen zijn cruciaal in de ontwikkeling van vrouwelijk talent.

Esther Stomporst deed mee aan het Mentor 4 Talent programma van Annette Onrust waarbij een topvrouw een jaar lang haar mentor was. Ze zegt hierover:

‘Ik heb meegedaan aan het Mentor 4 Talent programma omdat ik behoefte had aan een topvrouw die net een stapje verder is dan ik die mij kan helpen om mijn ambities waar te maken. En het is gebleken dat het gewerkt heeft’.

Haar uitdagingen het afgelopen jaar waren dat ze beter voor zichzelf wilde leren zorgen en ze worstelde met haar ambities. Ze heeft grote ambities, haar hele leven lang al, maar in haar omgeving hoort ze continu dat ze rustig aan moet doen en dat het vanzelf wel komt. Dat voelt onnatuurlijk en dat was een worsteling voor haar. Haar mentor heeft een enorme impact op haar gehad, het voelde als een sparringpartner die net een stap verder was. Ze heeft haar dilemma’s voor kunnen leggen en dat gaf haar het gevoel dat er iemand naast haar stond. Dat heeft een enorm waardevol gevoel opgeleverd en ze is daardoor echt een stap verder gekomen. Ze heeft precies die dilemma’s die ze had achter zich kunnen laten en daadwerkelijk een stap gezet naar een nieuwe fase.

Voor meer informatie over het programma stuur een email naar annette.onrust@amdk.nl